Seniorji Info - Seniorji.info
meni

NASVET: Ste utrujeni, pa ne veste zakaj?


Verjetno potrebujete malo počitka. Oddiha, kratkega pobega. Če imate čas, pa malo daljšega. Hiter ritem življenja nam narekuje tempo, ki ga marsikdaj ne zmoremo. Pa ste kdaj pomislili, da delo lahko počaka, vaše zdravje pa ne? Vzemite si čas, zaslužite si ga. Naš predlog: z zelenim gozdom obdane Terme Zreče. Čisto blizu višje ležeče Rogle.

Zakaj se boste bolje počutili prav v Termah Zreče?

  • Ker imajo udobne sobe v hotelih sredi mirnega in sproščujočega okolja razgled na čudovito Zreško Pohorje.
  • Ker se lahko do bazenov sprehodite kar v kopalnem plašču, ki ga najdete v sobi.
  • Ker je v 1600 m2 plavalnih površin akratotermalna voda, bogata s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, ki je naravno ogreta na 34,5 şC.
  • Ker hišni kuharji pripravljajo odlične obroke, primerne tudi za dietno prehrano, z izborom jedi iz lokalno pridelanih živil in izdelkov.
  • Ker sproščanje v wellnessu Idila navdušuje. Za dobro počutje izbirajte med Savna vasjo, kopelmi in masažami.
  • Ker je del kompleksa tudi vrhunski Medico center, ki ponuja specializirane zdravstvene storitve, tudi z navdihom iz pohorske narave. Namig: preizkusite obloge iz naravne pohorske šote.
  • Ker so sprehodi po zeleni pohorski naravi nenadomestljivi. Ste vedeli, da sta blizu Zreč tudi odlična vinska klet Zlati grič in skrivnostni samostan Žička kartuzija?
  • Ker so zaposleni prijazni, ustrežljivi … in nasmejani.


V Termah Zreče se vam splača izkoristiti paket z imenom Luštna cena, ki je lušten že po imenu: zanj bo potrebnih le 42 € na osebo na noč. Kljub ugodni ceni pa je vključena široka paketa ugodnosti: slastni pohorski polpenzion, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, wellness voucher za izbrane storitve v Wellnessu Idila v vrednosti 15 € ter zabavna in rekreativna animacija. Pa še pomladni bombonček: otrok do 6. leta v sobi z dvema odraslima biva brezplačno!

Preverite tudi ponudbo razpisanih terminov za seniorje!Rezervacije namestitev Terme Zreče: +386 (0)3 757 61 45


SaveSaveSaveSav